Monday, 24 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS


Assalammualikum, dengan bannga nya hari ni leya nak ajak semua join KEMPEN NI :) Best kan Tajuk entry leya? Ok . ni bukan lah contest ke apa okay, ni satu kempen yang dibuat oleh kawan blogger kite ni Muhammad Faris 'Azim ni.


 Leya. memang suka sangat berkempen :) kan , best , kite dapat mengekalkan silaturrahim lagi kan :) okay semua , jom lah join KEMPEN ni oke :) leya sebagai blogger baru ni, memang sesuai lah join kan :) tp yang penting hubungan antara semua kawan-kawan blogger ni kan , penting sangat :) jangan somong-sombang akan dimurka ALLAH taw.

SEMOGA KEMPEN YANG DIANJURKAN Muhammad Faris 'Azim ni akan BERJAYA SAMBUTAN YANG HANGAT :)



*COMEL KAN baby ni :)


31 comments:

  1. segmen mcm tu syok kan.. leh tmbah kenalan :)

    ReplyDelete
  2. bgus seh segmen mcm ni..
    boleh tmbh kwn2 blogger...
    :)

    ReplyDelete
  3. hehe , kan :) korang pun mesti kene join ok :)sama2 berkempen :)

    ReplyDelete
  4. aretin dr kempen yg sme..
    salam perkenalan ye..(:

    ReplyDelete
  5. :) salam perkenalan aretin :) salam ukhuwah .

    ReplyDelete
  6. yeah, nak join! btw, kita dah folo sini! :)
    wink2

    ReplyDelete
  7. tq acik :) join ok . tu yg best berkempen ni :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  9. boleh :) leya akan selalu follow kawan2 semua :)

    ReplyDelete
  10. salam singgah... :D

    kempen yang berguna :)

    ReplyDelete
  11. salam ukhuwah :)

    terima kasih , so blh laa join kan , ajak ramai2 :)

    ReplyDelete
  12. salam kenal..

    best gak ikot kempen ni..bertambah la follower..hehe

    ReplyDelete
  13. hai leya...

    Gadis dah baca dah komen leya..

    sebenarnyer kan leya..
    vco ni xde jugal selain dari on9...

    dier x de jual kat farmasi atau pun kedai-kedai yang jual jamu tu...

    owhh risau brg on9 yer..
    insyallah leya jgn risau..
    mmg most of people..beli secara on9...
    customer Gadis ramai..
    Insyaallah xde paper...^_^

    kalau leya betul2 nak try boleh pm Gadis yer...
    ^_^

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum ^^

    salam perkenalan dari kempen yang sama!
    dah follow awak =)
    jemput ke blog saya ok!

    ReplyDelete
  16. tang mana nak follow.. tak ade follower nye kotak tu pun.. :) akak dah add awak kat fb.. approve ye.

    ReplyDelete
  17. salam ukhuwah semua :) semoga kite akan lebih rapat selepas ni k :) sayang kawan2 blogger :)

    ReplyDelete
  18. salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
    jemput singgah blog picisan saya :)
    dah follow awk

    ReplyDelete
  19. follow sini dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  20. hye...ida dr segmen yg sm jg...dtg n follow cn
    naty singgah blog ida jg ya...keep in touch ^_^

    http://beloggieda.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  21. Salam c^^)
    dtg dr segmen yg same .^^)
    da follow awk & selamat berkenalan (^^,
    singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
    tqsm.daaa~ (",)

    ReplyDelete
  22. Ello..Saya da follow blog awk..sudila follow blog biz sy. Dtg dari kempen yg sama nih..!

    Kalau ada yg berkenan di hati,leh gak beli2 batik online di
    www.alkhattabbatik.blogspot.com

    TQ

    ReplyDelete
  23. Selamat Malam.
    Jumpa link dar segmen yang sama.
    Singgah sini.
    Singgah juga ke blog dibwh :)
    http://beskodpowerb.blogspot.com/

    I FOLLOW bak kata pelawak isteri 4.

    ReplyDelete
  24. Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  25. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  26. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  27. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  29. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    ReplyDelete